loading…

Comisia Europeană a fost ieri victima unui atac cibernetic la “scară amplă”, a informat un purtător de cuvânt al executivului comunitar, transmite agenția macedoneană MIA.

Atacul a fost până acum stopat cu succes, fără o întrerupere a serviciului, deși vitezele conexiunilor au fost afectate o vreme“, a declarat purtătorul de cuvânt, precizând că “nu s-a produs nicio încălcare a securității datelor“.

În această după-amiază, Comisia Europeană a făcut obiectul unui atac cibernetic (‘denial of service’) care a provocat saturarea conexiunii noastre la internet“, precizează un e-mail trimis joi de serviciul IT personalului Comisiei, în jurul orei 18:00, și obținut de Politico, potrivit Agerpres.

Nimeni nu a putut lucra în această după-amiază, pentru că internetul a căzut de două ori, timp de mai multe ore“, a declarat un angajat al Comisiei pentru Politico.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/comisia-europeana-a-fost-victima-unui-atac-cibernetic-32417.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/comisia-europeana-a-fost-victima-unui-atac-cibernetic-32417-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv