loading…

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și 11 au fost rănite după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit astăzi în provincia iraniană Semnan (centru-nord), a informat mass media iraniană, citată de agenția Reuters.

Directorul Semilunii Roșii din provincia Semnan, Hassam Shokrollahi, a explicat că nu poate anunța un bilanț definitiv deoarece există vagoane ‘în flăcări’. În plus, din cauza dificultăților de acces în regiunea izolată în care a avut loc coliziunea, doar un elicopter a putut ajunge la locul accidentului pentru a-i evacua pe răniți, a adăugat Shokrollahi, potrivit Agerpres.

Cauza coliziunii face obiectul unei anchete, a anunțat televiziunea de stat din Iran, Irib, adăugând că echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului.

Coliziunea s-a produs în stația Haft-Khan din orașul Shahroud, situat la circa 400 km est de Teheran. Unul dintre trenuri, care făcea legătura între Mashhad (nord-est) și Teheran, staționa în momentul în care a fost izbit de o altă garnitură.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/coliziune-a-doua-trenuri-de-pasageri-soldata-cu-cel-putin-opt-morti-si-11-raniti-in-iran-32411.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/coliziune-a-doua-trenuri-de-pasageri-soldata-cu-cel-putin-opt-morti-si-11-raniti-in-iran-32411-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv