loading…

Meteorologii au emis, astăzi, atenționări nowcasting Cod galben de ceață și polei, valabile în nouă județe din regiunile Moldovei și Transilvaniei, în următoarele două ore.

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 8:00, în județele Iași, Botoșani și Suceava se va semnala ceață, fenomen care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, în zonele atenționate vor exista depuneri de chiciură sau burniță ceea ce favorizează apariția poleiului, scrie romaniatv.net

Tot până la ora 8:00 se vor afla sub Cod galben de ceață, ploei și vizibilitate redusă în trafic mai multe localități din județele Alba, Brașov, Harghita, Sibiu și Mureș, în timp ce pentru județul Cluj atenționarea meteorologilor este valabilă până la ora 7:00.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cod-galben-de-ceata-si-polei-in-mai-multe-judete-32401.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cod-galben-de-ceata-si-polei-in-mai-multe-judete-32401-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv