Autor:
Carmen Vintilă
| vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 239 Vizualizari

<!–

–>

Fostul președinte le-a cerut românilor care au votat fostul PDL să aleagă PMP la alegerile parlamentare FOTO: NICU DÎRDÎIAC

Traian Băsescu a făcut apel la electoratul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei și de două ori președintele României, să iasă la vot pe 11 decembrie și să pună ștampila pe PMP

Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul doamnei Gorghiu şi al domnului Isar. Spiritul PDului îl regăsiţi în PMP. Aveţi, deci, cu cine vota”, a transmis Traian Băsescu, care deschide lista PMP pentru Senat în București.

„Votați PMP ca să refacem partidul”

„Nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, «băsişti»!”, a cerut Traian Băsescu precizând că nu se adresează liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care l-a făcut de două ori Primar General, şi de două ori Preşedinte al României.

„Mai ajutaţi-mă o dată să construiesc un partid pentru România”, a cerut Traian Băsescu pe Facebook.

Postarea sa a înregistrat 2.400 de like-uri, peste 300 de comentarii și peste 600 de share-uri.

„Scuze, dar nu. După alianța cu UNPR, serios, nu mai cred… Merg la vot dar pentru USR”, i-a comentat un domn, Dorin Cinteză. „Pe listele PMP sunt doar trei foşti membri UNPR şi aceştia foarte atent selectaţi Dacă totuşi veţi vota USR să vă amintiţi că v-am prevenit rugându-vă să nu vă lăsaţi păcăliţi de aparenţe”, i-a răspuns Traian Băsescu.

Miercuri a fost făcut public un rezultat surpriză al unui sondaj de opinie: USR a depăşit PNL, iar PMP a ajuns pe acelaşi loc cu ALDE, peste UDMR.

Nicuşor Dan a dat publicităţii sondajul comandat de USR şi realizat de Kantar TNS, potrivit căruia, la o participare de vot de 55%, PSD ar avea 40% din intenţiile de vot, USR – 19%, PNL doar 18%, iar PMP – 7%.

Reacția lui Traian Băsescu vine și după ce recent, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, declara că: „PMP nu este un adversar şi cred că e un adversar pentru electorat”.

„Îmi e dor de entuziasmul lor”

La începutul lunii octombrie, Traian Băsescu posta pe Facebook un mesaj în care îşi exprima nostalgia după fostul electorat PDL și îi critica pe foştii lideri democrat-liberali Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Gheorghe Falcă pentru că au predat partidul liberalilor.

„Ei au devenit acum neînsemnaţi lideri PNL şi n-aş putea spune că mă prăpădesc de dorul lor. Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi «fuzionat »”, spunea Băsescu.

Tag-uri:
basescu, traian basescu, pmp, pnl, Alina Gorghiu, usl

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu îndeamnă „băsiștii” și foștii PDL-iști să voteze PMP.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/06-traian-basescu-rzv-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/06-traian-basescu-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 239 Vizualizari <!-- --> Fostul președinte le-a cerut românilor care au...

Preluat de la EVZ