loading…

Bărbatul care și-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită într-o cofetărie din Ploiești a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Mai mult decât atât, agresorul trebuie să-i plătească acesteia 100 de mii de euro despăgubiri. Fata a trecut prin mai multe intrvenții chirurgicale, iar medicii i-au salvat cu greu viața.

Tribunalul Prahova s-a pronunțat, joi, în dosarul tentativei de omor, în cazul bărbatului de 35 de ani care, la începutul lunii iulie, și-a înjunghiat fosta iubită, în cofetăria în care aceasta lucra. Individul a fost condamnat la 10 ani de închisoare și achitarea a 100.000 de euro, cu titlu de daune morale, către victima sa, potrivit romaniatv.net

Pe 4 iulie 2016, o tânără de 23 de ani a fost înjunghiată în plină zi, într-o cofetărie din nordul Ploieștiului. Autorul este fostul ei iubit, care o amenințase în repetate rânduri.

Bărbatul nu se afla la prima faptă de acest fel. El mai fusese judecat pentru că, în ianuarie 2011, ar fi înjunghiat de asemenea o altă femeie. În 2014, în urma retragerii plângerii prealabile de puse în acest caz, Judecătoria Ploiești a decis achitarea lui. În prezent, individul se află în Penitenciarul Mărgineni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-care-si-a-injunghiat-de-mai-multe-ori-fosta-iubita-intr-o-cofetarie-din-ploiesti-a-fost-condamnat-la-10-ani-de-inchisoare-32408.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-care-si-a-injunghiat-de-mai-multe-ori-fosta-iubita-intr-o-cofetarie-din-ploiesti-a-fost-condamnat-la-10-ani-de-inchisoare-32408-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv