Autor:
Radu Andreea
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Candidatul PMP la Giurgiu, Dan Andronic

Candidatul PMP la Giurgiu, Dan Andronic, a avut o reacție dură la adresa unui membru al guvernului Cioloș.

Redăm integral postarea publicată pe pagina de Facebook a candidatului PMP, Dan Andronic: 

Ministrul Justiției Raluca Prună greșește grav și de neierat atunci când se pronunță public împotriva familiei traditionale. 

Initiativa Coaliției pentru Familie este LEGALĂ fiind susținută prin semnătura a peste 3.000.000 de români, care au cerut ca în Constituția României să fie definită familia ca ”uniunea dintre un bărbat și o femeie” în deplină și firească consonanță cu realitatea biologică și credința creștină. 

Pentru ministrul Justiției am o singură concluzie: în democrație, majoritatea decide! În dictatură e altfel! 

Atitudinea tehnocraților conduși de Dacian Cioloș va învrăjbi societatea: creștin ortodox contra restul României, făcându-ne să părem un popor intolerant. 

După declarația Ralucăi Prună vom vedea iar declarații anti-Soroș, cel care “conduce” România, dar va continua să lipsească o dezbatere reală de idei!

Dacă am asculta logica ei contorsionată, ar trebui să legiferăm și relațiile incestuoase! 

Atitudinea ministrului Justiției de  negare a voinței majorității poate fi considerată în egală măsură o sfidare, dar și o expresie a dictaturii minorității.

Vorbeste de intoleranță când ea însăși o practică! Nu este admisibil ca un ministru al Justiției să ignore voința și semnătura a milioane de concetățeni, să nu țină cont de realitate, de bun-simț și mai ales de credința semenilor săi.

Eu, Dan Andronic, susțin familia traditională, sunt creștin și voi pleda ca în Constituția României să se regăsească definiția familiei așa cum o dorește imensa majoritate a poporului român creștin, ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. În egală măsură susțin, fără rezerve, drepturile și libertățile oricăror minorități, inclusiv cele sexuale. 

E treaba fiecăruia ce face în intimitatea proprie.  

Faptul că în Constituția țării se va regăsi definiția familiei, asa cum este natural și firesc, nu aduce nicio atingere, de niciun fel, vreuneia dintre libertățile de care acum se bucură persoanele din comunitățile LGBT.  

Cred cu tărie că în aceste lucruri și pentru orice om de bun-simț ar trebui să fie evident că viitorul unei familii, unei comunități, unei țări, este garantat de și prin copiii săi. 

Copii, care biologic și rațional vorbind, NU SE POT CONCEPE decât DE UN BĂRBAT și O FEMEIE. 

Cei care cred altfel, pot da dislike la această pagină!

Iar familia astfel definită, inclusiv religios, dar și legal, este și va rămâne chintesența civilizației umane! 

Iar de Raluca Prună și guvernul Cioloș nu-și va mai aminti nimeni…

Tag-uri:
Andronic, Dan Andronic, Candidatul PMP la Giurgiu, Raluca Prună, Ministrul Justiției, Initiativa Coaliției pentru Familie, Constituția României, Dacian Cioloș, comunitățile LGBT, guvernul Cioloș

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANDRONIC: MINISTRUL JUSTIȚIEI ÎȘI BATE JOC DE VOINȚA A TREI MILIOANE DE ROMÂNI! .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/dan-andronic-ed-stirile-zilei-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/dan-andronic-ed-stirile-zilei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | vineri, 25 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Candidatul PMP la Giurgiu, Dan Andronic Candidatul PMP...

Preluat de la EVZ