Autor:
Daniel Teodoreanu
|
vineri, 25 noiembrie 2016 | 2 Comentarii
| 518 Vizualizari

<!–

–>

Amenintarile prin telefon care au socat Romania

Ameninţările prin telefon care au şocat România.

Weekendul trecut, mai mulți susținători ai comunității LGBT au protestat în Capitală, iar unul dintre ei a trăit o experienţă dură, fiind ameninţat cu moartea, la telefon.

Conform b1.ro, bărbatul a primit amenințări extrem de dure. “Te calc cu masina… esti in Romania aici! Du-te, ba, in alte tari, du-te in Zimbabwe sa vezi ca la homosexuali le ia capul aia in Zimbabwe”, i-ar fi spus agresorul membrului comunităţii LGBT.

Un alt subiect recent ce vizează comunitatea LGBT este cel în care reprezentanții unei companii care deține o marcă de bere în România, au refuzat publicarea unui articol care promova homosexualitatea pe platforma culturală “Oameni și gusturi”.

După respingerea respectivului articol, care promova ideologia LGBT, una dintre asociațiile care trăiesc din promovarea homosexualității a acuzat “discriminarea”. De cealaltă parte, reprezentanţii companiei de bere au transmis că autorii știau bine care sunt condițiile și că nu se vor publica subiecte pe teme controversate, tocmai pentru a se păstra neutralitatea: “Alegerea nepublicării articolului Cătălinei Miciu nu a fost rea voință și nu se bazează pe discriminare.Tuturor colaboratorilor le-a fost adusă la cunoștință politica editorială a platformei, au acceptat să facă parte din acest proiect și au publicat articole în conformitate cu ea și brandbook-ul brandului.”

Tag-uri:
amenintarile, amenintari prin telefon, amenintari cu moartea, lgbt, comunitatea lgbt, lgbt romania, parada lgbt, homosexuali, gay, lesbiene, romania

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AMENINŢĂRILE prin telefon care AU ŞOCAT ROMÂNIA: “Te calc cu mașina. TE CAUT ŞI TE OMOR, bă, te omor” .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/amenintarile-prin-telefon-care-au-socat-romania-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/amenintarile-prin-telefon-care-au-socat-romania-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 25 noiembrie 2016 | 2 Comentarii | 518 Vizualizari <!-- --> Amenintarile prin telefon care au socat Romania ...

Preluat de la EVZ