loading…

Un accident în lanț cu șase autovehicule a avut loc, în această seară, pe Autostrada București – Pitești, la kilometrul 20, pe sensul spre Pitești.

Potrivit primelor surse, nu există victime.

“În data de 25 noiembrie 2016, în jurul ore 16.55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A1 București Pitești, la kilometrul 20, pe sensul de mers către Pitești, în care au fost implicate șase autoturisme. După sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, acestea nu au traumatisme vizibile la prima evaluare și nu au solicitat îngrijiri medicale”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, Florin Cătălin Neguț.

La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu motor de descarcerare de la Detașamentul Bolintin Deal, o ambulanță SMURD de la același departament, alte două ambulanțe SMURD, dintre care una de la ISU București Ilfov și o autospecială pentru transport multiplu, care a fost întoarsă din drum.

La momentul transmiterii știrii, circulația este blocată pe A1, pe sensul de mers către Pitești.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-in-lant-pe-autostrada-sase-masini-implicate-in-carambol-32458.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-in-lant-pe-autostrada-sase-masini-implicate-in-carambol-32458-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv