loading…

Rutina sau lipsa de curaj te pot macina pe interior și să te transforme la exterior. Pentru problemele din prezent ale oamenilor, Dalai Lama a formulat o serie de soluții pentru a ne recăpăta energia.

Te simți epuizat în mod constant și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine? Motivul ar putea sta în menținerea unor obiceiuri care ne seacă de energie și de care nu știm cum să scăpăm. Soluția este simplă: trebuie să ai voința de a depăși ce te macină, notează adevarul.ro.

Astfel, publicația ‘Bright Side’ arată care sunt cele zece lucruri care îți fură energia și ce soluții ar putea să fie pentru fiecare, conform sfaturilor date de Dalai Lama.

Respectă-ți promisiunile

Nu face promisiuni pe care nu le poți păstra. În încercarea de a fi drăguț vei ajunge ca lumea să te privească cu alți ochi. Așa că, dacă faci o promisiune ține-te de ea.

Stai departe de oamenii toxici

De multe ori, din dorința de a ajuta oamenii, ajungem să primim plângeri și energii negative de la alții. Înconjoară-te de oameni pozitivi și evită-i pe cei pe care îi consideri toxici.

Plătește-ți facturile la timp

‘Nu datora nimic nimănui’, ar trebui să fie un motto al vieții tale. Plătește-ți datoriile la timp. Tratează-i pe ceilalți așa cum ți-ai dori să fii tratat.

Învață să ierți

Dacă alegem să trăim fără a ierta, atunci alegem să suferim. În loc să te otrăvești cu ură alege să ierți și să treci mai departe, indiferent dacă cineva îți merită sau nu iertarea. Fă asta ca să fii în pace cu tine. O să simți că ți s-a luat o greutate de pe umeri.

Concentrează-te pe ceea ce îți place să faci

Uneori trebuie să facem lucruri care nu ne plac, dar, în acest caz, încearcă să rezolvi sarcinile impuse după care să te concentrezi pe ceea ce îți place să faci.

Fiecare scop la timpul lui

E timp să te odihnești și timp pentru a acționa. Ambele sunt importante și necesare în viață. Nu uita asta.

Nu face dezordine și fă ceva nou

Dacă vrei ca viața ta să fie în ordine, atunci pune-ți hainele în ordine. Începe prin a reamenaja dormitorul sau lucrurile din dulap. Casa ta este o reflectare a energiei pe care o ai, iar dezordinea blochează fluxul normal al energiei. Așa că dacă vrei să ai mintea limpede începe prin a aranja lucrurile din spațiul personal.

Înfruntă problemele

Nu te ascunde de confruntări, dacă ceva te deranjează exprimă-ți opinia și nu ține în tine. Nu aștepta ca soluția să pice din ceruri. De cele mai multe ori e chiar în jurul tău, trebuie doar să fii atent.

Nu îți neglija sănătatea

Nici măcar cea mai strălucită minte nu poate să funcționeze fără o sănătatea de fier. Cei care au grijă atât de sănătatea fizică, dar și de cea psihică sunt cei mai fericiți. Petrece suficient timp având grijă de corpul tău.

Lasă viața să aibă un curs normal

Ești parte din tot, iar totul e parte din tine. Nu te mai lupta cu viața, accept-o așa cum e și lasă-te purtat de val. Adu-ți aminte că tu ești cel care mânuiește barca.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/10-obiceiuri-care-te-storc-de-enegie-ce-solutii-ofera-dalai-lama-pentru-a-putea-fi-din-nou-plin-de-viata-32399.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/10-obiceiuri-care-te-storc-de-enegie-ce-solutii-ofera-dalai-lama-pentru-a-putea-fi-din-nou-plin-de-viata-32399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv