Autor:
Andrei Micşa
| vineri, 25 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 3425 Vizualizari

<!–

–>

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, iar acest lucru creează frică printre adversarii săi. De 14 ani, a stat în fruntea Rusie, fie din poziția de președinte, fie din cea de premier.

Dar Vladimir Putin nu a avut o așa viață dintotdeaua. El a dus o viață comună înainte să intre în serviciile secrete. Iată 10 lucruri formidabile despre viața lui Vladimir Putin, pe care multă lume nu le cunoaște.

1.   Vladimir Putin a crescut într-un apartament la comun, pe care îl împărţeau trei familii, în Sankt Petersburg, numit pe atunci Leningrad. Putin îşi aminteşte că pe vremea aceea vâna şobolani pe casa scărilor.

2.     Putin a ajuns să deţină centura neagră la judo, la vârsta de 18 ani. Încă practică artele marţiale, pe care le descrie drept o filozofie de viaţă.

3.     Bunicul lui Putin a lucrat ca bucătar la casa de la ţară a lui Lenin, iar mai târziu a gătit de câteva ori şi pentru Stalin.

4.     Putin a intrat în KGB imediat ce a terminat facultatea şi şi-a petrecut anii ’80 ajutând serviciul secret sovietic să recruteze oameni care să spioneze în Vest.

5.     Lui Putin îi plac romanele de spionaj. El a remarcat odată: “ce m-a uimit cel mai mult a fost cum efortul unui singur om poate obţine ceea ce întregi armate nu pot”.

6.     Putin are două fiice, însă vieţile lor sunt un secret absolut. Ele au mers la liceu sub nume false, iar profesiile lor şi ţările unde locuiesc nu sunt cunoscute.

7.     Putin vorbeşte fluent germana, însă nu este prea sigur pe engleza sa.

8.     Putin îşi iubeşte câinii şi îi aduce cu el la discuţiile politice. Unii sugerează că o face pentru a-i speria pe liderii internaţionali.

9.      Putin este creştin ortodox şi şi-a exprimat credinţa pe teme controversate. De exemplu, a spus că mariajul de acelaşi sex este totuna cu credinţa în Satana.

10.  Putin şi-a anunţat divorţul de soţia sa, în 2013, în timpul pauzei unui spectacol de balet.

Sursa Gândul.info

Tag-uri:
Vladimir Putin, 10 lucruri, viata lui Vladimir Putin, Rusia, putere, putere vladimir putin, Stalin, Putin, Vladimir, vladimir putin rusia, engleza, germana, sotie vladimir putin, copii vladimir putin, vladimir putin kgb, Vladimir Putin KGB

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 lucruri FORMIDABILE pe care nu le știai despre Vladimir Putin | FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/putin-in-east-germany-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/putin-in-east-germany-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | vineri, 25 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 3425 Vizualizari <!-- --> Vladimir Putin este unul dintre cei mai...

Preluat de la EVZ