Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 702 Vizualizari

<!–

–>

Vremea a luat-o razna.

Un eveniment meteorologic istoric a fost observant joi de locuitorii din Tokyo, Japonia. În una dintre cele mai dezvoltate capital ale lumii au căzut primii fulgi de zăpadă pentru prima oară în ultima jumătate de secol.

Un astfel de eveniment neobișnuit a mai fost observat în urmă cu 54 de ani, conform BBC News, care aminteşte că în această perioadă a anului temperaturile se încadrau între 10-17 grade Celsius. Ultima dată când a nins în Tokyo în luna noiembrie a fost în anul 1962.

Din cauza acestui fenomen, au fost semnalate întârzieri ale mijloacelor de transport în comun, iar Agenția Meteorologică din Japonia a avertizat cu privire la posibila formare a poleiului pe carosabil, dar și la depunerea de zăpadă pe cablurile de electricitate, pe copaci și sere.

Tag-uri:
vremea, vremea meteo, meteo, meteo vreme, vreme, iarna, temperaturi, vremea noiembrie, fenomen meteo

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VREMEA A LUAT-O RAZNA. S-a întâmplat PENTRU PRIMA OARĂ în 54 de ani, iar acum PLANETA VORBEŞTE despre INCREDIBILUL FENOMEN.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vremea-a-luat-o-razna_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/vremea-a-luat-o-razna_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 702 Vizualizari <!-- --> Vremea a luat-o razna.Un eveniment meteorologic...

Preluat de la EVZ