loading…

Un jurnalist din Polonia a fost lovit în față, într-un studiou de televiziune din Rusia, după o discuție pe tema salariilor din țările est-europene.

El a lăudat faptul că salariile din România sunt mai mari decât în Rusia.

Tomasz Maciejczuk a spus în emisiunea “Votează corect” de la o televiziune rusă că „ucrainienii vor să trăiască ca niște oameni normali, nu într-o țară de rahat ca în Rusia”, potrivit digi24.ro

Episodul nu a mai fost difuzat, dar înregistrarea a ajuns pe YouTube, relatează The Moscow Times.

Când a fost întrebat despre salariile din Ucraina, prezentatorul Roman Babayan i-a aruncat jurnalistului polonez o foaie de hârtie în față. “Voi sunteți cei care trăiți în rahat”, a spus apoi gazda emisiunii.

Tomasz Maciejczuk a continuat și a spus că “Vorbind despre bani, vreau să felicit România. Știți de ce? Pentru că salariul mediu din România este mai mare decât în Rusia. Este mai mare și în Letonia”. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-jurnalist-a-fost-batut-la-o-emisiune-de-televiziune-din-rusia-deoarece-a-laudat-romania-video-32370.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-jurnalist-a-fost-batut-la-o-emisiune-de-televiziune-din-rusia-deoarece-a-laudat-romania-video-32370-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv