Autor:
Dodo Romniceanu
| joi, 24 noiembrie 2016 | 4 Comentarii
| 1613 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele ales, soţia Melania şi fiul lor Barron petrec Ziua Recunoştinţei pe impresionanta proprietate pe care cuplul prezidenţial o deţine în Palm Beach, Florida.

Donald Trump a achiziţionat proprietatea Mar-a-Lago în 1985 pe când era căsătorit cu prima sa soţia Ivana. A plătit la vremea respectivă aproximativ zece milioane de dolari şi, pe lângă uriaşa clădire propriu-zisă, Mar-a-Lago include un teren de glof, teren de tenis, club, un centru spa şi o imensă sală de bal (1900 mp). Toată proprietatea este desfăşurată pe o suprafaţă de aproximativ 69.000 metri pătraţi.

În anii 1990, magnatul a cheltuit multe alte milioane de dolari pentru amenajări de lux, interioarele conacului fiind mobilate şi decorate în stilul palatelor europene din secolele trecute. În total, fabulosul conac are 58 de dormitoare, 33 de băi, 12 încăperi pentru servit masa şi 12 de relaxare, cu şeminee, şi câteva adăposturi/buncăre antiaeriene.

Mobila ultraluxoasă şi ultraglamour provine din toate colţurile lumii. Una din numeroaseler încăperi are pereţii şi podeaua placate cu lemn de mahon iar mesele şi scaunele în stil baroc.  De asemenea, gigantica proprietate din Florida are un număr impresionant de valoroase covoare persane lucrate manual şi numeroase picturi originale.

Construit între 1924 şi 1927 de către Marjorie Merriweather Post, moştenitoarea unui fabulos imperiu agro-alimentar şi cea mai bogată femeie din Statele Unite la un moment dat, Mar-a-Lago  este, de asemenea, locaţia aleasă de Michael Jackson şi Lisa Marie Presley pentru luna de miere, care a urmat nunţii din 1994.

Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) se sărbătorește anual în Statele Unite în a patra joi din noiembrie.

Tag-uri:
Trump, Mar-a-Lago Trump, Donald Trump Ziua Recunostintei, Melania Trump, Barron Trump, Ivana Trump

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Somptuosul palat al Trumpilor din Florida. AICI sărbătoreşte preşedintele ales Donald Trump Ziua Recunoştinţei. Nici în filme nu vezi asemenea risipă. GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/trump2_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/trump2_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 24 noiembrie 2016 | 4 Comentarii | 1613 Vizualizari <!-- --> Preşedintele ales, soţia Melania şi fiul lor...

Preluat de la EVZ