loading…

Scene de groază într-o localitate din Iași! Mai mulți polițiști au fost fugăriți pe străzi de doi interlopi violenți.

Ca să se salveze, polițiștii au fugit la secție, unde s-au baricadat, în timp ce agresorii au înercat să intre peste ei. Conflictul s-a încheiat abia după ce agenții au cerut întăriri de la colegii din localitățile învecinate.

Anchetatorii spun că scandalul a pornit de la o ceartă avută cu mai mulți bărbați care i-au făcut avansuri verișoarei victimei. Tânărul a cerut ajutorul bodyguarzilor din discotecă, însă scandalul a continuat după acest moment. Băiatul a fost crunt bătut de agresori în fața unui magazin, totul sub privirile agenților de la postul de poliție din localitate. Mai mult, cei doi agresori i-au fugărit și pe polițiștii din comună și s-au ascuns cu toții în interiorul secției de poliție. 

Scăparea a venit după ce le-au sărit în ajutor alți colegi polițiști. 

In urma acestui incident, cei doi agresori s-au ales cu dosare penale pentru lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si ultraj.

sursa foto: bzi.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scene-de-groaza-ntr-un-post-de-politie-politistii-s-au-ascuns-de-frica-infractorilor-32349.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scene-de-groaza-ntr-un-post-de-politie-politistii-s-au-ascuns-de-frica-infractorilor-32349-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv