Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme caldă la munte, dar parțial și în regiunile intracarpatice și în dealurile sudice, în timp ce în celelalte zone vor fi apropiate de mediile multianuale ale datei, informează ANM.

Prognoza meteo pentru mâine – 25 noiembrie

Mâine, în țară, cerul va avea înnorări, cu precădere în prima parte a zilei și noaptea, în sudul și estul țării și va fi temporar noros în restul teritoriului. În zonele joase, local va fi ceață, posibil asociată cu burniță, iar în regiunile din extremitatea de nord și nord-est, trecător și izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade în Dealurile de Vest, scrie antena3.ro

La munte valorile termice diurne vor caracteriza o vreme caldă. Cerul va fi temporar noros, iar în nordul Carpaților Orientali, trecător și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo pentru sâmbătă – 26 noiembrie

Sâmbătă, în interiorul arcului carpatic, vremea se va menține caldă, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, mai ales dimineața, se va semnala ceață. În restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei și cu precădere în zonele joase de relief, vremea va fi predominant închisă, cu ceață și trecător burniță. În cursul nopții va ploua slab în Banat, Oltenia și pe spații mai mici în Crișana și Muntenia. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -6 grade.

La munte vremea se va menține caldă. Cerul va fi temporar noros și în cursul nopții, izolat în Munții Banatului, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

Prognoza meteo pentru duminică – 27 noiembrie

Duminică, la munte, cerul va avea înnorări. În primele ore ale zilei în Carpații Occidentali va ploua, iar apoi, în toată zona montană vor predomina ninsorile. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări mai ales pe creste. Temperatura aerului va fi în scădere treptată.

rootstireaActualitate/Esential
Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme caldă la munte, dar parțial și în regiunile intracarpatice și în dealurile sudice, în timp ce în celelalte zone vor fi apropiate de mediile multianuale ale datei, informează ANM. Prognoza meteo pentru mâine - 25 noiembrie Mâine, în țară, cerul va avea înnorări, cu...

Preluat de la romania ntv