loading…

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul PTF Calafat au descoperit peste 110 kilograme de marijuana ascunse în cabina unui TIR condus de un bulgar.

Potrivit Poliției de Frontieră, în noaptea de marți spre miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul bulgar G.H., în vârstă de 24 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, aparate frigorifice cu destinația Germania, notează Mediafax.

Polițiștii de frontieră români și bulgari au sesizat un comportament neobișnuit al șoferului, motiv pentru care au verificat cabina și au găsit “urme de detergent praf și un miros puternic de detergent”, care a generat suspiciuni cu privire la existența unor bunuri ascunse în interior.

“Echipa comună a solicitat organelor vamale bulgare efectuarea unui control asupra autovehiculului cu ajutorul aparaturii Roentgen. În urma scanării automarfarului, au fost observate mai multe colete ascunse, în interiorul cabinei, într-un spațiu special amenajat prin remodelarea acesteia (aplicarea unor profile metalice între capitonaj și partea exterioară). Din locul special amenajat, au fost extrase 158 de colete, de diferite mărimi, învelite în folie transparentă și bandă adezivă de culoare maro, care conțineau o masă vegetală de culoare verde, asemănătoare marijuanei, în cantitate de 110,7 kilograme”, a informat, astăzi, Poliția de Frontieră.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, șoferul, bunurile și mijlocul de transport au fost preluate de Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor și stabilir

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/peste-110-kilograme-de-marijuana-descoperite-la-frontiera-in-cabina-unui-tir-32386.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/peste-110-kilograme-de-marijuana-descoperite-la-frontiera-in-cabina-unui-tir-32386-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv