Autor:
Dodo Romniceanu
| joi, 24 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 227 Vizualizari

<!–

–>

O scară cenuşie dintr-un bloc comunist de apartamente înguste din Kiev a fost transformată de un pensionar într-o intrare somptuoasă, demnă de cele mai sofisticate palate europene.

Griul pereţilor comunişti a fost înlocuit de ambiţiosul pensionar cu portrete de aristocraţi, coloane antice sau basoreliefuri aurite. Tavanele sunt, de asemenea, ornate cu îngeri auriţi şi sori de diferite dimensiuni. La faţa locului te simţi ca-n secolul al XIX-lea, scrie siteul rt.com.

Vladimir Ceaika, 65 de ani, spune că ura felul în care arăta casa scărilor şi a decis să-i schimbe aspectul, după ce a învăţat, din proprie iniţiativă. de la constructor cu experienţă cum să modeleze diverse figurine. “Când fac asta uit de tot, de toate necazurile.  E o treabă care mă face fericit”, spune pensionarul.

Potrivit presei locale, oamenii vin adesea să viziteze blocul bătrânului decorator iar imaginile cu  “palatul” lui Ceaika sunt extrem de apreciate în toate reţelele de socializare.

Tag-uri:
palat, bloc Kiev, bloc comunist, pensionat bloc

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Palatul ascuns într-un bloc comunist din Kiev. GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/4_23-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/4_23-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 24 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 227 Vizualizari <!-- --> O scară cenuşie dintr-un bloc comunist de...

Preluat de la EVZ