loading…

Conspiraționiștii au făcut public un videoclip în care pretind că Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns în această zonă săptămâna trecută pentru a vizita o bază extraterestră  care se află în această piramidă, scrie descopera.ro.

Răspunsurile ca urmare a acestui videoclip au variat, iar unii dintre cei care l-au vizualizat au susținut această teorie, însă cei mai mulți s-au poziționat împotriva acesteia. Mai mult, câțiva dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunând că John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face îngeri în zăpadă.

Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă și care se află deasupra unei suprafețe înghețate sau înzăpezite. “Aceste piramide sunt, de fapt, niște munți creați în urma deplasării ghețarilor și a eroziunii acestora, nu de către extratereștrii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-piramida-bizara-ar-fi-aparut-in-antarctica-ce-sustin-fanii-conspiratiilor-32351.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-piramida-bizara-ar-fi-aparut-in-antarctica-ce-sustin-fanii-conspiratiilor-32351-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv