loading…

Celebrul joc Solitaire, cunoscut foarte bine de utilizatorii de Windows de mai bine de 25 de ani, a fost lansat pe platformele mobile Android și iOS.

Microsoft anunță lansarea întregii suite de jocuri Solitaire Collection pe Android și iOS. Aceasta include, alături de jocul cu același nume, alte titluri cunoscute utilizatorilor de Windows, precum FreeCell sau Spider, potrivit News.ro.

Vor fi disponibile două versiuni – una gratuită și una contra-cost. Varianta gratuită va include reclame, în timp ce cealaltă, pentru 2 dolari pe lună, nu va afișa reclame și va recompensa utilizatorii cu o cantitate dublă de bani virtuali, scrie digi24.ro

Deși utilizatorii de smartphone-uri nu duc lipsă de jocuri de tip Solitaire, Microsoft se laudă că versiunea sa este numărul 1 în lume. În susținerea acestei afirmații stau cele 119 milioane de utilizatori care se joacă pe Windows 8 și Windows 10.

Jocul original Solitaire a fost lansat în 1990, atunci când Microsoft l-a inclus în versiunea 3.0 de Windows. Acesta a fost dezvoltat un an mai devreme de către un intern, Wes Cherry, iar designul de pe spatele cărților a fost creat de Susan Care, cea care a a contribuit la interfața grafică a primului Apple Macintosh.

Suita Solitaire Collection poate fi deja descărcată din magazinele de aplicații pentru Android și iOS.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/microsoft-lanseaza-jocul-original-solitaire-pe-ios-si-android-32352.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/microsoft-lanseaza-jocul-original-solitaire-pe-ios-si-android-32352-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv