loading…

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat țigări de contrabandă în valoare de 160.000 de lei găsite într-un autoturism de teren care fusese abandonat de șofer în apropierea frontierei cu Ucraina după ce a fost urmărit de polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au observat, miercuri seara, cu ajutorul aparaturii din dotare, un autoturism de teren care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării, pe direcția localității de frontieră Bilca, potrivit Mediafax.

Imediat, o echipă operativă a trecut în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase, reușindu-se oprirea mașinii pe raza localității Măneuți, iar șoferul a abandonat autoturismul și profitând de configurația terenului și întuneric a fugit.

Autoturismul de teren, marca Mitsubishi Pajero, fără numere de înmatriculare, era plin cu țigări, fiind găsite 15.693 de pachete țigări Marble, în valoare de aproximativ 157.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, autoturismul de teren a fost indisponibilizat, iar în acest caz se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/masina-de-teren-cu-16-000-de-tigari-de-contrabanda-abandonata-de-sofer-la-granita-cu-ucraina-32363.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/masina-de-teren-cu-16-000-de-tigari-de-contrabanda-abandonata-de-sofer-la-granita-cu-ucraina-32363-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv