loading…

A fost alertă generală la o școală din Gherla. Mai mulți elevi au ajuns cu ambulanțele la spital după ce s-au intoxicat cu gaz. Copii acuzau greață și amețeli.

Incidentul a avut loc la un corp de clădire ce aparține de Liceul “Ana Ipătescu” din centrul orașului, unitate de învățământ cu clasele 1-4. Mai mulți copii au acuzat amețeli și stări de rău, ceea ce i-a determinat pe învățători să ceară ajutor la numărul unic de urgență 112, scrie someseanul.ro.

O ambulanță pentru victime multiple de la Cluj-Napoca, dar și alte ambulanțe de la Dej, Gherla și care se aflau în zonă au fost trimise de urgență la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor afectate.

O parte dintre victime au fost deja preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Gherla și la Secția de Pediatrie din localitate. Alte ambulanțe se află la fața locului pentru preluarea copiilor care au nevoie de îngrijiri medicale, după ce victimele vor fi evaluate de către medici.

Din câte se pare, incidentul ar fi pornit de la un odorizant de cameră amplasat lângă o sobă. Acesta s-a supraîncălzit și a început să emane gaze. Mai întâi, elevii aflați chiar în apropierea sobei au anunțat cadrele didactice că se simt rău și manifestă amețeli, după care s-a creat o panică generală și toți copiii din clasă au fost evacuați.

Profesorii au sunat la 112, anunțând în primă fază că este vorba despre 11 copii intoxicați. În urma examinării medicale a copiilor la spital, aceștia au fost lăsați să meargă acasă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mai-multi-elevi-din-cluj-intoxicati-cu-gaz-la-scoala-ambulantele-au-intervenit-la-fata-locului-32381.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mai-multi-elevi-din-cluj-intoxicati-cu-gaz-la-scoala-ambulantele-au-intervenit-la-fata-locului-32381-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv