Autor:
Magda Spiridon
| joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Mihail Vlasovrn

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), în dosarul ”Romexpo”, în care este acuzat de trafic de influență, delapidare și fals în scrisuri sub semnătură privată.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată, pentru fapte similare, Ingrid Vlasov, soţul acesteia – Marian Nedelcu, la data faptelor administrator al unei societăţi, Rodica Luiza Grigorescu, la data faptelor secretar general CCIR, Mariana Rodica Suciu, la data faptelor director general la SC Romexpo SA, şi Nicolai Zdrobici. Cornelia Liliana Ştefănescu, şefă a Cancelariei CCIR, inculpată în acest dosar, a încheiat cu procurorii anticorupţie un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Tag-uri:
Vlasov, Mihail Vlasov, Ingrid Vlasov, Romexpo, DNA, CCIR

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost trimis în judecată alături de fiică și de ginere.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/09vlasov-6-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/09vlasov-6-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDosare
Autor: Magda Spiridon | joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Mihail Vlasovrn Procurorii DNA l-au trimis în judecată...

Preluat de la EVZ