loading…

Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, a fost arestat în timp ce fuma un joint cu un prieten, relatează The Sun, citat ieri de Le Parisien.

Adolescentul a fost denunțat de vecinii care l-au văzut consumând droguri în apropierea casei sale din Primrose Hill, nordul Londrei. După arestare, asupra lui Rocco (16 ani) s-a găsit o mică cantitate de canabis, potrivit Agerpres.

În conformitate cu o sursă apropiată cazului, tânărul riscă o pedeapsă ușoară, deoarece infracțiunea nu este considerată gravă, însă va efectua muncă în folosul comunității.

Această nouă faptă a tânărului Rocco, cunoscut în cartier pentru caracterul său rebel, nu este de natură să amelioreze relația cu mama sa. Și chiar dacă legătura dintre Madonna și fiul ei s-a îmbunătățit în ultimul timp, ea nu a fost întotdeauna așa de senină, dacă ne gândim că acest incident are loc la doar două luni după decizia instanței de a-i acorda custodia lui Rocco tatălui său, regizorul britanic Guy Ritchie (48 de ani).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fiul-madonnei-rocco-ritchie-arestat-pentru-consum-de-droguri-32360.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fiul-madonnei-rocco-ritchie-arestat-pentru-consum-de-droguri-32360-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv