Autor:
Antonia Hendrik
| joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Elena Udrea, candidat independent pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, a hotărât să dezvăluie numele celor zece bărbați din sloganului său de campanie ”O femeie cât zece bărbați”. De exemplu, ieri, blonda l-a numit pe Liviu Dragnea ca fiind primul bărbat din cei zece din lista sa. Astăzi, aflăm că Vasile Blaga este cel de-al doilea bărbat menţionat de celebra blondă.

”Al doilea dintre cei care m-au inspirat să aleg sloganul de campanie ”O femeie cât zece bărbați” este Vasile Blaga. Cunoscut cândva ca buldogul politicii românești, astăzi este mai degrabă câinele de companie al Alinei Gorghiu, care execută comenzile venite de la Cotroceni fără ca măcar să scheune. După ce a omorât și îngropat PDL-ul în PNL, Vasile Blaga s-a ascuns, abia dacă mai respiră, de teama Sistemului, care s-ar putea răzgândi și l-ar putea executa așa îi execută pe toți cei care le încurcă planurile. Văzând ce se întâmplă acum, cred că Vasile Blaga regretă că a fugit cu urnele la alegerile interne din PDL din 2013. Și o întrebare probabil: Cum ar fi arătat România astăzi dacă ar fi existat un PDL condus de Traian Băsescu? Din păcate, Vasile Blaga a dovedit slăbiciune când ar fi putut să dovedească forță.”, a declarat Elena Udrea într-un video transmis live pe pagina de Facebook.

Tag-uri:
Vasile Blaga, Alinei Gorghiu, Traian Băsescu, Elena Udrea, buldob, câine de campanie, execută, comenzi, Cotroceni

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea a dezvăluit al DOILEA bărbat din lista cu cei ZECE: ” cândva BULDOG, astăzi câinele de companie al Alinei Gorghiu”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udrea_1-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udrea_1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | joi, 24 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Elena Udrea, candidat independent pentru Camera Deputaților,...

Preluat de la EVZ