loading…

Începând cu 15 noiembrie, Primăria Constanța a reluat acțiunea de plantare a arborilor, programată pentru această toamnă, în aliniamentele din municipiul Constanța.

“Având în vedere necesitatea reabilitării spațiului verde în aliniamentele stradale, Direcția Gospodărire Comunală prin Serviciul Administrare Spații Verzi a demarat lucrările de plantare a arborilor din speciile tei, platan și arțar în următoarele locații:

–      Sos Mangaliei, zona ieșire spre comuna Cumpăna – 50 bucăți;

–      Str. Prelungirea Liliacului – 50 bucăți.

Până la 31 decembrie 2016, lucrările de plantare a arborilor vor continua în aliniamentele din cartierul Poarta 6, bd. 1 Mai Nou, strada Traian și în alte zone stabilite prin programul de plantare al municipalității, în funcție de condițiile meteorologice favorabile (sol dezghețat și temperaturi mai mari de 50C)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-o-suta-de-pomi-au-fost-plantati-astazi-pe-doua-strazi-importante-foto-32383.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-o-suta-de-pomi-au-fost-plantati-astazi-pe-doua-strazi-importante-foto-32383-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv