loading…

Clubul britanic Manchester United a anunțat, astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că Jose Mourinho intenționează să activeze clauza de prelungire a contractului atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic pentru încă un sezon.

Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 35 de ani, va ramâne la formația de pe Old Trafford până la sfârșitul sezonului 2017/2018, când va avea 38 de ani. Sosit în vară la Manchester, liber de contract, atacantul suedez semnase un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, scrie Mediafax.

Ibrahimovic l-a convins rapid pe Mourinho să-i mai ofere un an de contract, după ce a marcat opt goluri în 14 meciuri jucate în acest sezon.

“Situația lui Zlatan e simplă: avea clauză de prelungire pe un nou sezon, iar clubul a decis s-o acitiveze. În doi ani poate să facă ce vrea, va fi liber. E fericit, dedicat și iubește viața de fotbalist la Manchester United. E probabil ultima provocare importantă din cariera sa, așa că va fi perfect pentru el să stea aici 18 luni. Apoi decizia în privința viitorului sau îi aparține”, a spus Jose Mourinho pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zlatan-ibrahimovic-si-a-prelungit-contractul-cu-manchester-united-32314.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zlatan-ibrahimovic-si-a-prelungit-contractul-cu-manchester-united-32314-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv