loading…

Comisariatul județean pentru Protecția Consumatorului Prahova a înregistrat deja primele 40 de reclamații legate de reducerile de Black Friday.

Potrivit conducerii CJPC Prahova, de luni și până miercuri după amiază au fost depuse zeci de reclamații, notează Mediafax.

“Au început să vină oamenii să reclame după ce au cumpărat de Black Friday. Avem până acum depuse aproximativ 40 de reclamații. Sunt depuse cu diferite abordări”, a declarat Corneliu Buzu, comisar șef al CJPC Prahova.

Potrivit sursei citate, oamenii au reclamat lipsa documentelor însoțitoare sau produse defecte.

“Încă nu sunt reclamații legate de termenul de livrare. Încă sunt în termen firmele. Au aproximativ 10 zile să livrele produse”, a adăugat Corneliu Buzu.

Șeful CJPC Prahova a precizat că se așteaptă la un val de reclamații după ce trec aceste 10 zile.

“Am fost informați că de Black Friday o firmă a vândut 1 milion de produse. Sperăm să nu fie multe reclamații că vom ajunge să fie blocată activitatea”, a mai declarat Corneliu Buzu.

Potrivit sursei citate, comerțul online este des reclamat la CJPC Prahova, în ultima lună, comisarii înregistrând 450 de reclamații.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zeci-de-reclamatii-dupa-black-friday-din-cauza-defectiunilor-sau-a-lipsei-documentatiei-32320.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zeci-de-reclamatii-dupa-black-friday-din-cauza-defectiunilor-sau-a-lipsei-documentatiei-32320-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv