Autor:
Ana Petrescu
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Vasile Blaga, nemulțumit de campania electorală a PNL, îi trage de urechi pe liderii din teritoriu

Fostul lider al PNL, Vasile Blaga, s-a reactivat și a convocat, ieri, o audioconferință ad-hoc cu liberalii din teritoriu, nemulțumit de felul în care decurge campania electorală a partidului, potrivit stiripesurse.ro.

Jurnaliștii de la stiripesurse.ro relatează că în audioconferință se puteau auzi strigăte, țipete  și înjurături  s-au  putut auzi iar de cealaltă parte a microfoanelor și receptoarelor din sediile de partid, liderii organizațiilor județene, spășiți, suprinși și speriați, unii înfuriați de  tonul tăios folosit de Blaga a adresa lor, dar și a conducerii centrale, în frunte cu Alina  Gorghiu, au  asistat stupefiați la reproșurile fostului lor șef al PNL.

“Ne-a  scos la tablă ca pe niște copii mici.  Eu  am avertizat de săptămâni bune  că noua strategie nu prinde la oameni, dar a fost careva  dornic să ma asculte  la București? Nu! Iar acum  vine Blaga să dea  cu noi de pământ, după ce nu s-a implicat mai deloc în campanie”, a explicat  un lider de filială, pentru stiripesurse, natura discuțiilor purtate ieri.

Sursele citate de stiripesurse.ro au spus că Vasile Blaga le-a reproșat liderilor filialelor modul defectuos în care se face campanie în județe, lipsa evenimentelor electorale, faptul că nu-și pun  la treabă  proprii candidați, bazându-se doar pe acțiunile și măsurile cu caracter  social ale Guvernului condus de premierul Dacian Cioloș. Din colimatorul fostul lider al PNL nu a scăpat nici conducerea centrale, căreia Blaga i-a reproșat faptul că a mizat prea mult pe cartea Cioloș și mai puțin pe propriile resurse. Vasile Blaga a fost nemulțumit și de consulantul campaniei PNL, Felix Tătaru,  din cauza modului în care a fost elaborată strategia de comunicare prin bannere și pliante.

“Ne-a acuzat  că nu existăm, că asta nu e campanie, ce ne batem joc și noi și candidați. Ne-a cerut să ne delimităm  de  imaginea lui Dacian Cioloș pentru ca nu  am știut să o explotăm inteligent în campanie, să nu-i mai folosim  imaginea în afișe, pentru  că nu  dă randamentul scontat și să ne folosim mai mult resursele  interne, activiștii și primarii partidului, plus să  punem candidații la treabă. Altfel, nu mai stăm  prea mult în funcții”, a spus, pentru stiripesurse.ro, un alt lider de filială județeană felul în care Blaga și-a “impulsionat” colegii din PNL.

Portalul on-line citat mai relatează că Vasile Blaga a întreprins această acțiune după ce mai mulți primari din aripa  fostului PDL  s-au deplasat, la sfârșitul săptămânii trecute, la sediul central din Modrogan  pentru a  i se plânge de modul defectuos în care șefa liberalilor, Alina  Gorghiu și Gheorghe Falcă, coordonatorul de campanie,  înțeleg  să  gestioneze efortul de campanie. Edilii i-au comunicat faptul că primesc ordine contradictorii de la București, care de multe ori se bat cap în cap, că nu există coerență în gestionarea campaniei, că abia reușesc să strângă bani pentru a susține campania la nivel local. Ei l-au rugat pe Vasile Blaga să intervină pentru a clarifica situația și a opri tendința descendentă în care se află acum PNL.

Tag-uri:
vasile blaga, alina gorghiu, dacian ciolos, campanie electorala, gheorghe falca, liberali, pnl, campanie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Blaga s-a reactivat. CUM a dat de pământ fostul lider PNL cu liberalii din teritoriu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/blaga-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/blaga-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Vasile Blaga, nemulțumit de campania electorală a PNL,...

Preluat de la EVZ