loading…

Urmărire prin oraș și mașini blocate pe o stradă din Arad. Un polițist de la Criminalistică aflat în civil s-a luat la ceartă cu alt șofer în trafic pentru o manevră greșită.

Au fost chemați și polițiștii de la rutieră, iar totul a continuat cu o urmărire periculoasă și un imens scandal.

Un scandal monstruos a izbucnit pe un bulevard din Arad după ce șoferul ar fi vrut să vireze la stânga deși nu avea voie. Polițistul de la criminalistică l-a văzut și i-a atras atenția, iar bărbatul a devenit recalcitrant. Nu a vrut să oprească și a început urmărirea. Ofițerul le-a tăiat calea și între timp a chemat poliția.

“M-am dat jos din mașină să întreb de ce claxonează și a început să fliuere roțile acolo. Spectacol de toată frumusețea. El v-a chemat că sunteți colegi împreună. Nu am putut să virez omul lui Dmunezeu. Nu am putut să virez să mă bag pe bandă. Ai virat stânga“, a povestit șoferul.

Șoferul și pasagerul au început și mai tare scandalul când au văzut că ofițerul nici măcar nu a fost legitimat. Polițistul de la Criminalistică și-a primit actul de identitate înapoi, s-a urcat în mașină și-a plecat. A întors în plină intersecție, peste o trecere de pietoni, apoi a demarat în trombă chiar pe lângă agenți.

sursa foto: specialarad.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/urmarire-cu-politia-injuraturi-si-amenintari-un-politist-de-la-criminalistica-erou-principal-in-scandal-foto-32280.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/urmarire-cu-politia-injuraturi-si-amenintari-un-politist-de-la-criminalistica-erou-principal-in-scandal-foto-32280-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv