loading…

Un avion de pasageri ce a decolat de pe aeroportul Heathrow din Londra cu direcția Hong Kong a trebuit să aterizeze forțat în orașul Novosibirsk, din nord-estul Rusiei, în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei, informează presa britanică.

Zborul CPX250 al aeronavei de tip Boeing-777 a aterizat în siguranță în orașul Novosibirsk, din regiunea rusă Siberia. Acesta transporta 214 pasageri și 18 membri ai echipei de zbor, scrie Mediafax.

Pasagerii și-au exprimat pe rețeaua de socializare Twitter șocul în fața acestui incident: ”Aterizare de urgență în Novisibirsk. Se pare că a izbcnit un incendiu. Așteptăm un nou avion”.

Compania Airliner Cathay Pacific a cărei cursă a întâmpinat probleme a transmis pe aceeași rețea de socializare mesaje de mulțumire autorităților ruse și echipelor de intervenție pentru ajutorul acordat.

Toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați în siguranță, fiind apoi găzduiți în hoteluri locale, potrivit reporterilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-avion-de-pasageri-a-efectuat-o-aterizare-de-urgenta-in-rusia-din-cauza-unui-incendiu-32283.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-avion-de-pasageri-a-efectuat-o-aterizare-de-urgenta-in-rusia-din-cauza-unui-incendiu-32283-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv