loading…

Un bebeluș a murit la începutul acestei săptămâni, după ce mama sa a decis să nască acasă, în apă, în propria baie. Pentru că în timpul nașterii au intervenit complicații, femeia a sunat la 112 și a fost transportată, împreună cu bebelușul, la Clinica Ginecologie 1 din Cluj-Napoca.

Duminică noaptea am avut un caz, o naștere la domiciliu. Încă nu am descoperit exact cum a născut femeia respectivă. Zice că în vană, în apă. Sper că nu este un fel de asistență la domiciliu. Copilul s-a născut cu APGAR 2 (n.red. scor APGAR, nota primită de bebeluș la naștere)“, a declarat profesorul Florin Stamatian, șeful Clinicii Ginecologie 1 Cluj, în timpul unei conferințe de presă.

Șefa secției de Neonatologie din spital, prof. Gabriela Zaharia, care l-a primit pe micuțul născut acasă, spune că acesta nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Medicul atrage atenția că nașterile acasă pot pune în pericol, atât viața mamei, cât și a fătului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-bebelus-a-murit-dupa-ce-mama-sa-a-nascut-acasa-in-cada-din-baie-32312.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-bebelus-a-murit-dupa-ce-mama-sa-a-nascut-acasa-in-cada-din-baie-32312-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv