loading…

Un bărbat de 50 de ani, din satul Chilieni, comuna Coroiesti, a murit în urma unui accident stupid. În timp ce tăia lemnele pentru iarnă cu drujba, în curtea casei, si-a scăpat drujba peste picioare.

Medicii de pe Ambulantă n-au putut face altceva decât să constate decesul.

Un bărbat de 50 de ani din sat vasluian a avut parte de o moarte cumplită. În timp ce tăia lemne pentru foc în curte, cu drujba, a început să strige la sotia sa că si-a scăpat drujba peste picioare si să cheme ambulanta, că îi curge sânge masiv.

Femeia a sunat la 112. Totul a durat doar câteva minute, omul neputând să mai spună sotiei cum de si-a scăpat drujba peste ambele picioare.

Drumul spre satul Chilieni este destul de dificil, si din nefericire, din cauză că bărbatul aproape și-a retezat piciorul drept, fiind afectate artere importante, acesta n-a rezistat, pierzând sânge foarte mult, potrivit vremeanoua.ro

Medicii de pe ambulantă, sosiți după 40 de minute, l-au găsit în curte decedat. Nu au mai putut decât să constate decesul. Se pare că si piciorul stâng a fost atins de drujbă, dar rana care a provocat pierderea masivă de sânge a fost constatată la piciorul drept.

La fata locului au fost politistii si echipa de criminalisti care au efectuat cercetări, fiind constatat accidentul nefericit. Bărbatul avea copii si era pe listele de ajutor social la Primăria din Coroiesti.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-barbat-a-murit-dupa-ce-si-a-taiat-piciorul-cu-drujba-32301.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-barbat-a-murit-dupa-ce-si-a-taiat-piciorul-cu-drujba-32301-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv