Autor:
Radu Pădure
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 76 Vizualizari

<!–

–>

Violențe provocate de imigranți în suburbiile Stockholmului

Un membru al Parlamentului din Suedia a declarat că este necesar ca guvernul să construiască orașe întregi noi, pentru a putea adăposti populația de imigranți, în creștere amețitoare.

Johan Edstav, un parlamentar al Partidului Verzilor, responsabil de problema locuințelor, a declarat:

„Necesitățile sunt desigur foarte mari. Misiunea mea nu este să limitez mărimea acestor orașe.”

Edstav a sugerat că ar fi nevoie de construirea unor orașe care să poată adăposti fiecare câte 50.000 de imigranți.

La rândul său, ministrul Locuințelor, Peter Eriksson, a afirmat că ideea de a construi orașe noi este „foarte interesantă”. Într-o declarație pentru ziarul Dagens Industri, Erksson a spus:

„Aceasta ar oferi Suediei ocazia de a demonstra că este posibil să construiești pe termen lung și sustenabil.”

Ministrul a adăugat că noile orașe vor avea propriile lor centre, locuri de muncă și cartiere de locuit și vor fi amplasate în locuri unde „problema locuințelor este cea mai mare”.

Propunerea de a construi noi orașe a fost primită cu reacții amestecate pe cel mai mare forum suedez, Flashback. Unul dintre utilizatori a scris:

„Un oraș nou în nord, înconjurat de ziduri, unde toți imigranții să trăiască după legea lor, Sharia, cooommmplet izolați de restul Suediei, s-ar putea dovedi o idee bună.”

Un alt utilizator a comentat:

„Plătitorii de taxe suedezi vor finanța din banii lor orașe artificiale,incapabile să-și asigure nici 1% din necesități și vor fi locuite de arabi de import? Este o fannntezie și o idioție!”

Suedia trece prin numeroase probleme, mai ales infracționale, odată cu sosirea anul trecut a mii de imigranți.

La începutul acestei luni, un bucătar din Malmö a fost atacat și agresat de imigranți musulmani deoarece semăna cu Donald Trump.

De asemenea, șeful poliției din acest oraș avertiza că este posibil ca Suedia să se confrunte cu un val crescând de agresiuni sexuale, în condițiile aglomerărilor generate de sărbătorile de iarnă.

Tag-uri:
suedia, imigranti, trump

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suedia trebuie să construiască ORAȘE ÎNTREGI pentru a face față IMIGRANȚILOR.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/suedia_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/suedia_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 76 Vizualizari <!-- --> Violențe provocate de imigranți în suburbiile Stockholmului Un...

Preluat de la EVZ