loading…

Un procuror DNA a cerut astăzi judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție condamnarea fostei șefe a DIICOT Alina Bica la o pedeapsă maximă pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu și două infracțiuni de favorizarea făptuitorului.

Instanța supremă a terminat de judecat miercuri dosarul în care au fost trimiși în judecată Alina Bica și fostul ministru Adriean Videanu, judecătorii anunțând că vor amâna pronunțarea sentinței, notează Agerpres.

În sala de judecată, procurorul de ședință a cerut ca Alina Bica să primească o pedeapsă maximă — 7 ani — pentru abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului.

De asemenea, procurorul a solicitat aplicarea unei pedepse maxime, cu executare, și pentru fostul ministru Adriean Videanu, acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/procurorii-cer-in-instanta-pedepse-maxime-pentru-alina-bica-si-adriean-videanu-32321.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/procurorii-cer-in-instanta-pedepse-maxime-pentru-alina-bica-si-adriean-videanu-32321-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv