Autor:
Andrei Călin
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Ionuț Negoiță și Nicolae Badea

Nicolae Badea, fost acționar al echipei Dinamo, îi cere lui Ionuț Negoiță să nu mai vândă produse cu emblema clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo se află în pragul unui scandal ce vizează dreptul de proprietate a siglei clubului. Fost acționar și președinte în Ștefan cel Mare, Nicolae Badea l-a notificat astăzi pe Ionuț Negoiță și i-a cerut actualului proprietar al formației „roș-albe” să nu mai vândă produse cu însemnele clubului. De asemenea, Badea revendică și siteul fcdinamo.ro, precum și nocturna pe care „câinii” o folosesc la cantonamentul de la Săftica.

„Notificare prin care vă solicităm:

1. Încetarea în termen de 5 zile de la comunicarea prezentei Notificări a utilizării numelui domeniului “fcdinamo.ro”

2. Încetarea în termen de 5 zile de la comunicarea prezentei Notificări a utilizării mărcii Dinamo”, se precizează în notificarea respectivă.

Tag-uri:
dinamo, nicolae badea, ionut negoita, sigla

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PROBLEME. Nicolae Badea îi interzice lui Ionuț Negoiță să mai vândă produse cu emblema clubului Dinamo.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/23_dinamo_Lib-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/23_dinamo_Lib-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Ionuț Negoiță și Nicolae Badea Nicolae Badea,...

Preluat de la EVZ