Autor:
Cristina Vladu
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant, prof. dr. Radu Deac, a declarat că instituţia pe care o conduce îşi organizează transplantul astfel încât “să poată prinde avionul”, iar în România este nevoie de cel puțin două centre de transplant pulmonar.

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant, prof. dr. Radu Deac, a declarant următoarele: “Noi ne organizăm transplantul astfel încât să putem prinde avionul. Trebuie un avion cu reacţie cu care să zburăm rapid la donator. România are nevoie de cel puţin două centre de transplant pulmonar. Nici Ministerul Sănătăţii, nici Agenţia Naţională de Transplant nu au ştiut de intenţiile unor centre de a performa. Este de discutat în materie de ilegalitatea acreditării. În momentul de faţă, nu vă pot răspunde de ce s-au acreditat centrele de recoltare”, a precizat Radu Deac.

Tag-uri:
Radu Deac, transplant pulmonar, centre

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele ANT, Radu Deac: România are nevoie de cel puțin două centre de transplant pulmonar!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/radu-deac-foto-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/radu-deac-foto-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Cristina Vladu | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant, prof. dr....

Preluat de la EVZ