Autor:
Antonia Hendrik
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 92 Vizualizari

<!–

–>

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump a RESPINS ideea unei “relansări” a relațiilor cu Rusia dar a declarat, într-un interviu cu cotidianul New York Times , că Washingtonul și Moscova ar trebui să coopereze mai strâns, mai ales când este vorba de Siria. Mai mult, a declarat că are “idei foarte clare” despre cum ar putea fi rezolvată criza siriană dar a refuzat să dea orice detaliu.

“Relansarea” relațiilor bilaterale a fost politica primei administrații Obama, când Hillary Clinton era Secretar de stat, o strategie care a eșuat. Astăzi, relațiile dintre Rusia și Statele Unite sunt aproape la fel de tensionate ca în perioada Războiului Rece.

Tot în înterviul cu New York Times, președintele ales și-a nuanțat mult poziția față de probleme climaterice, declarând că acceptă ideea că ar exista o legătură cauzala între „activitatea oamenilor și încălzirea globală”. Motiv pentru care a lăsat de înțeles că ar putea să nu mai retragă Statele Unite din acordul de la Paris privind reducerea încălzirii globale, acord pe care în cursul campaniei electorale l-a denunțat drept o invenție menită numai să blocheze dezvoltarea economiei americane, titrează europaliberă.ro.

Tag-uri:
Trump, relaţia cu Rusia, nu vrea o relansare, în relaţia cu Rusia, razboiul rece, New York Times, interviu, poziţia sa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, NU vrea o “relansare” a relațiilor cu RUSIA .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/trump-putin_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/trump-putin_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 92 Vizualizari <!-- --> Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump...

Preluat de la EVZ