loading…

Geniștii francezi au detonat o mașină Porsche Carrera S, parcată neregulamentar în centrul Parisului, relatează Le Parisien, precizând că șoferul mașinii vrea să dea în judecată forțele de ordine, pentru că nu înțelege de ce vehiculul era suspect.

Olivier, un parizian de 25 de ani care abia cumpărase mașina, a lăsat-o parcată pe un loc dedicat taxiurilor în noaptea de joi spre vineri, atunci când a plecat băut dintr-un bar de pe bulevardul Saint-Germain, scrie news.ro

El a fost contactat a doua zi de forțele de ordine pentru a-și ridica vehiculul, cu o valoare de 150.000 de euro.

Polițiștii au desfășurat ancheta și m-au sunat, după ce au contactat societatea de leasing de la care luasem mașina. Le-am explicat situația, mi-am cerut scuze și le-am spus că voi ajunge imediat la fața locului pentru a-mi recupera mașina. În mod clar nu au ținut cont de acest lucru, pentru că, la sosirea mea, detonaseră deja portbagajul“, a povestit tânărul.

Operațiunea geniștilor a avut loc în jurul prânzului.

Bărbatul a contactat un avocat pentru a da în judecată forțele de ordine și a cere despăgubiri. El spune că nu înțelege de ce vehiculul era suspect.

Poliția a refuzat să comenteze incidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/porsche-carrera-s-detonat-in-centrul-parisului-pe-motiv-ca-era-parcat-neregulamentar-32308.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/porsche-carrera-s-detonat-in-centrul-parisului-pe-motiv-ca-era-parcat-neregulamentar-32308-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv