loading…

Patru angajați ai unei firme de transport valori și-au văzut moartea cu ochii după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea drumului.

Mașina în care se aflau patru persoane ieșise din Lugoj și se indrepta către Caransebeș, iar accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Gavojdia. Șoferul dubei de transport a intrat într-o depăsire, însș nu și-a făcut bine calculele, iar în fața sa a apărut un alt autoturism. Pentru a evita un impact frontal angajatul firmei de transport valori a virat brusc de volan spre stânga, moment în care mașina a părăsit partea carosabilă, a intrat în balans și s-a răsturnat.

Doi dintre paznicii aflați în duba de transport valori au suferit răni mai grave, au fost preluati de ambulanțe și duși la spital. Unul dintre angajații firmei a fost mai norocos și a scăpat fără o zgârietură. El a fost cel care a rămas la fața locului să păzească valorile, până când o altă dubă a venit de la Timișoara să preia incărcătura din mașina răsturnată.

Șoferul mașinii de transport valori a primit ingrijiri medicale la fața locului, însă s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-masina-plina-cu-bani-s-a-rasturnat-pe-sosea-doi-oameni-au-ajuns-la-spital-galerie-foto-32255.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-masina-plina-cu-bani-s-a-rasturnat-pe-sosea-doi-oameni-au-ajuns-la-spital-galerie-foto-32255-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv