loading…

Femeia nu i-a mai făcut focul în bucătăria de vară în care trăia după ce, acum câteva luni, s-au certat. A fost adusă la spital în comă, însă nu a mai putut fi salvată.

Bătrâna de 88 de ani trecea prin clipe cumplite de mai multă vreme. În urmă cu câteva luni, fiica ei a mutat-o din apartamentul pe care îl avea în oraș, undeva la țară pentru a încasa banii de chirie. Locuiau împreună, însă femeia nu i-a făcut niciodată focul și a lăsat-o să stea în frig, scrie romaniatv.net

Bătrâna a fost luată în grijă de fiica ei și a mers să locuiască cu aceasta la țară. Apartamentul ei din Suceava a fost dat în închiriere, iar banii erau luați tot de către fiică. Între cele două femei, însă, au izbucnit certuri, existând o stare conflictuală, iar bătrâna a fost neglijată.

După săptâmâni întregi de stat în frig bătrâna a cedat. Fiica ei a intrat totuși în încăpere să vadă ce face și a găsit-o în comă. A sunat imediat la 112.

Medicii au încercat să o mențină în viață pe bătrână, însă după câteva ore, a decedat. Acum polițistii investighează cazul, iar fiica femeii ar putea fi acuzată de rele tratamente.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-batrana-a-fost-lasata-sa-moara-de-frig-chiar-de-propria-fiica-32306.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-batrana-a-fost-lasata-sa-moara-de-frig-chiar-de-propria-fiica-32306-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv