Autor:
Gabriel Mihai
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Daniel Chiață

Fiul unui cârciumar milionar, celebru în anii ’90, şi-a găsit sfârşitul la doar 29 de ani, după ce ar fi fost intoxicat cu o substanţă necunoscută. Ofiţerii de la ”Omoruri” au preluat deja cazul şi au efectuat şi primele audieri.

Fost fotbalist la Dinamo 2 (într-o echipă în care a fost coechipier cu Alin Cocoş), Daniel Chiaţă a decedat, la mijlocul săptămânii trecute, la numai 29 de ani. 

Tragedia ar fi avut loc după ce ”Ghiaţă” (aşa cum era poreclit Daniel) ar fi combinat whisky cu un ”praf” dat de unul dintre finii răposatului Fane Spoitoru, potrivit Can Can.

 Printre cunoscuţii lui ”Ghiaţă”, se vorbeşte însă că Elvis Lăutaru (poreclit Nini, prieten al lui Ghiață) i-ar fi plasat un ”praf” suspect, care, în combinaţie cu alcoolul, i-ar fi fost fatal lui Daniel.

”L-a găsit pe Daniel căzut. Voma şi nu mai era coerent. Când l-a luat în braţe, el a privit-o pentru ultima oară şi…”, a mai declarat o persoană apropiată de familie lui ”Ghiaţă”

La scurt timp după asta, inima lui Daniel a cedat.

Pe 17 noiembrie, ofiţerii Serviciului Omoruri au deschis oficial un dosar cu privire la moartea suspectă a fostului fotbalist de la Dinamo şi au cerut de la IML să fie recoltate probe biologice. După necropsie, medicii au stabilit că moartea a survenit în urma unui stop cardiac şi, în plus, s-a constatat că bărbatul ingerase o substanţă care i-ar fi putut provoca decesul, însă rezultatul analizei toxicologice nu a identificat încă despre ce anume ar fi vorba. 

Tag-uri:
substanta, moarte, daniel ghiata, daniel chiata, omoruri, praf, alcool, moarte suspecta, nini, alin cocos, tragedie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “L-au DROGAT cu o substanță NECUNOSCUTĂ”. Moartea fiului UNUI CÂRCIUMAR MILIONAR este anchetată de ofițerii de la “Omoruri”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/colaj-el-copil-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/colaj-el-copil-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Gabriel Mihai | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Daniel Chiață Fiul unui cârciumar milionar, celebru în...

Preluat de la EVZ