Autor:
Ana Petrescu
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 24 Vizualizari

<!–

–>

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de decorare cu Ordinul Naţional “Steaua României” a profesorilor universitari doctori Ioan Alexandru Oproiu şi Beliş Vladimir, informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, şeful statului i-a conferit lui Ioan Alexandru Oproiu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Ofiţer în semn de “înaltă apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute de-a lungul timpului în activitatea medicală şi didactică, pentru profesionalismul şi dăruirea de care a dat dovadă în punerea în aplicare a unor noi metode de tratament în domeniul medicinei moderne de gastroenterologie şi hepatologie”. 

Iohannis i-a conferit lui Vladimir Beliş – membru de onoare al Academiei Române – Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler în semn de “înaltă apreciere pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă de-a lungul întregii cariere dedicate medicinei, pentru deosebita activitate pedagogică, pregătind cu dăruire generaţii de medici legişti”. 

Tot miercuri, șeful statului a semnat şi decretul de decorare cu Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” în grad de Cavaler cu însemn pentru civili a comisarului-şef de poliţie Pruteanu Climent Valerica. Preşedintele Iohannis i-a conferit acesteia decoraţia în semn de “apreciere pentru îndeplinirea cu profesionalism şi abnegaţie a misiunilor ce i-au fost încredinţate”. 

Iohannis a mai semnat decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Brigăzii 15 Mecanizată “Podu Înalt”. 

Astfel, în semn de “apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute de personalul unităţii în îndeplinirea misiunilor specifice încredinţate, pe timpul desfăşurării procesului de instruire pentru luptă şi al pregătirii profesionale, precum şi pe timpul executării misiunilor în teatrele de operaţii”, preşedintele Iohannis a conferit Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Brigăzii 15 Mecanizată “Podu Înalt”. 

Decorarea Drapelului de Luptă al Brigăzii 15 Mecanizată “Podu Înalt” a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, Mihnea Motoc. 

Tag-uri:
iohannis, klaus iohannis, decret, ordin national, steaua romaniei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iohannis a mai decorat două personalități din mediul universitar.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis-a-promulgat-o-lege-care-va-afecta-fumatorii-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/klaus-iohannis-a-promulgat-o-lege-care-va-afecta-fumatorii-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 24 Vizualizari <!-- --> Klaus Iohannis Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri,...

Preluat de la EVZ