loading…

Un șofer inconștient a circulat cu nu mai puțin de 320 de kilometri la oră, pe autostrada Soarelui. A și filmat totul și s-a lăudat cu aventura sa pe un site de socializare.

Un tânăr teribilist în vârstă de doar 20 de ani a fost surprins circulând cu o viteză halucinantă. Băiatul din Pitești deține un bolid extrem de puternic, care atinge suta de kilometri în doar 4 secunde.

S-a filmat gonind cu 320 de kilometri la oră fără să-i pese de pericolele la care se supune atât pe el cât și pe ceilalți participanți la trafic, scrie romaniatv.net

Mai mult, le-ar fi mărturisit prietenilor virtuali că nu a fost prins de radar așa că nu-și face griji că poliția se va autosesiza dacă vede filmarea.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inconstienta-la-volan-un-sofer-s-a-filmat-gonind-cu-320-km-h-pe-autostrada-soarelui-32299.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inconstienta-la-volan-un-sofer-s-a-filmat-gonind-cu-320-km-h-pe-autostrada-soarelui-32299-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv