loading…

Un agent de pază care păzea o garnitură de huilă ce traversa Colonia de Jos a municipiului Vulcan a ajuns, astăzi, la spital,după ce a fost lovit în cap cu o lopată de către hoții de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă, paznicii fiind nevoiți să tragă 14 focuri de armă pentru a alunga hoții.

Un agent de pază din echipa care însoțește garnitura de huilă aparținând Complexului Energetic Hunedoara, pe traseul cuprins între municipiul Vulcan și Preparația Coroiești, a fost agresat și a ajuns la urgența Spitalului Municipal Vulcan, cu capul spart, după ce a fost lovit cu o lopată de unul dintre hoții de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă, scrie Mediafax.

Avem o echipă de gardare care însoțește vagoanele cu huilă. Miercuri, echipa a fost atacată, în Vulcan, de vreo 30 de oameni, iar la unul dintre agenți i-au dat cu lopata în cap”, a declarat Aurel Uilăcan, reprezentant al firmei care asigură paza vagoanelor de huilă.

Potrivit sursei citate, agentul de pază lovit a fost dus la spital.

”Victima este la urgență. Are un traumatism cranian, o plagă contuză fronto-parietală și o leziune la nivelul cotului. Va fi trimis la Spitalul de Urgență Petroșani pentru a i se face un examen tomograf”, a declarat, astăzi, managerulul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa.

Reprezentanții firmei de pază susțin că paznicii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a alunga hoții.

S-au tras 14 cartușe, toate reprezentând focuri de avertizare”, a spus reprezentantul firmei de pază.

Potrivit sursei citate, au mai existat ciocniri între hoții de cărbune și agenții de pază, însă niciuna nu a fost atât de violentă.

Reprezentanții IPJ Hunedoara susțin că investighează incidentul, până la ora transmiterii acestei știri la sediul IPJ Hunedoara neajungând nicio informare de la Poliția Vulcan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/garnitura-care-transporta-huila-atacata-de-hoti-un-agent-de-paza-a-ajuns-la-spital-32291.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/garnitura-care-transporta-huila-atacata-de-hoti-un-agent-de-paza-a-ajuns-la-spital-32291-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv