Autor:
Alexandru Toader
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

<!–

–>

Daum are clauza de reziliere cu FRF de 3 milioane de euro

Până acum, germanul Christoph Daum nu a făcut minuni pe banca naționalei României, deși Răzvan Burleanu, președintele FRF, anunța după rușinea de la EURO 2016 că acesta îi poate restarta pe „tricolori”. Însă, acum, cei de la „Casa Fotbalului” vor trebui să meargă până la capăt cu Daum, deoarce clauza de reziliere a contractului este enormă.

Potrivit ProSport, selecționerul Christoph Daum are o clauză de reziliere de circa 3 milioane de euro! Acesta ar fi motivul pnetru care FRF-ul continuă cu germanul la cârma naționalei noastre. E foarte puțin probabil că Burleanu&Co. ar putea plăti această sumă, în cazul în care vor dori să renunțe la serviciile germanului. 

În momentul în care Daum a semnat cu naționala noastră cotidianul german „Bild” dezvăluia că acesta va primi un salariu de 1,1 milioane de euro pe an. Predecesorul său, Anghel Iodrdănescu, era recompensat doar cu 400.000 de euro pe an.

Tag-uri:
FRF, Daum, Christoph Daum, contract, nationala Romaniei, Razvan Burleanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FRF nu-și poate permite să suporte CLAUZA de REZILIERE a lui Daum. SUMA INCREDIBILĂ pe care cei de la „Casa Fotbalului” trebuie să-l despăgubească pe german, în cazul unei demiteri.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/daum-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/daum-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari <!-- --> Daum are clauza de reziliere cu FRF de...

Preluat de la EVZ