loading…

Fanii echipelor Steaua și Dinamo au provocat, astăzi, incidente în Sala Polivalentă, înaintea meciului de handbal dintre cele două cluburi, și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, iar lucrurile s-au calmat.

Peste 1.000 de fani ai Stelei și 400 ai lui Dinamo au luat loc în tribunele Sălii Polivalente din București, iar atmosfera a devenit tensionată cu puțin timp înaintea meciului. Cu 10 minute înaintea primului fluier al arbitrului, câteva zeci de suporteri au provocat un scandal, grupuri din cele două galerii încercând să ajungă unul la celălalt pentru a continua luptele începute pe stadioanele de fotbal.

Confruntarea dintre cele două părți a escaladat rapid, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină cu gaze lacrimogene pentru a despărți cele două tabere, în ciuda faptului că în zona sălii se aflau și copii sau oameni în vârstă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fanii-echipelor-steaua-si-dinamo-s-au-luat-la-bataie-in-sala-polivalenta-32319.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fanii-echipelor-steaua-si-dinamo-s-au-luat-la-bataie-in-sala-polivalenta-32319-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv