loading…

O explozie s-a produs, marți noaptea, într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din cartierul piteștean Trivale, din cauza unei acumulări de gaze, în urma căreia o persoană a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini, iar locatarii s-au autoevacuat din imobil.

În momentul producerii exploziei în apartament se aflau doi frați, care executau lucrări de amenajare a locuinței situată în cartierul piteștean Trivale, potrivit Mediafax.

Suflul exploziei a făcut ca bucăți de geam și termopan să zboare la aproximativ 15 metri de imobil.

Potrivit anchetatorilor, explozia nu a fost urmată de incendiu, fiind afectat doar apartamentul de la etajul doi al blocului 45.

Bubuitura puternică i-a scos pe mulți dintre locatari din case, oamenii fiind speriați și temându-se să se mai întoarcă în imobil înainte ca reprezentanții de la firma de gaze și ISU să le confirme că sunt în siguranță.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și de la Poliție.

A fost o explozie neurmată de incendiu, într-un apartament din cartierul Trivale. A fost afectat doar apartamentul respectiv, o persoană fiind rănită. Totul din cauza unei acumulări de gaze. (…) În interiorul locuinței erau doi frați, care lucrau în respectivul imobil, îl zugrăveau, îl amenajau. Colegii mei au intervenit cu un echipaj cu apă și spumă și două ambulanțe, una de prim ajutor și una de terapie intensivă mobilă. O persoană este rănită. A primit îngrijiri medicale de la colegii mei și a fost transportată la Spitalul Județean Argeș“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/explozie-intr-un-apartament-o-persoana-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-pe-fata-si-maini-32252.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/explozie-intr-un-apartament-o-persoana-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-pe-fata-si-maini-32252-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv