Autor:
Matei Năstase
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 125 Vizualizari

<!–

–>

Are 56 de ani și încă impresionează cu frumusețea sa. Pe vremea comunistă, Matilda Pascal Cojocărița a câștigat opt concursuri de miss și a fost considerată de fostul dictator ”cea mai frumoasă femeie din țară”.

De mai bine de 20 de ani omologată drept una dintre vocile de aur ale României. Ea a avut spectacole în lumea întreagă și a primit complimente de la cei mai puternici oameni ai lumii.

”Matilda este o comoară națională cu o voce de privighetoare”, spunea Ceaușescu, care nu făcea sub nicio formă aceste comentarii de față cu soția sa, Elena Ceaușescu.

De altfel, Elena Ceaușescu era și geloasă pe Matilda Pascal Cojocărița și nu accepta prezența ei la petreceri sau întâlniri.

Tag-uri:
elena ceausescu, matilda pascal cojocarita, gelozie, voce de aur, spectacole, ceausescu, nicolae ceausescu, tara

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Ceaușescu TURBA DE GELOZIE. Cine era cea mai frumoasă FEMEIE pentru Nicolae Ceaușescu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/elena-ceausescu-la-neptun-evz-ro-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/elena-ceausescu-la-neptun-evz-ro-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 125 Vizualizari <!-- --> Are 56 de ani și încă impresionează...

Preluat de la EVZ