Autor:
Daria Andrieş
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

FOTO: ARHIVĂ

Două bătrâne din Qatar au fost victimele unui jaf la drum mare. Femeile au ajuns în Franța, iar de la aeroport au fost preluate de o mașină Bentley condusă de un șofer personal. Totul s-a întâmplat pe autostrada A1 din Franța, la intrarea în Paris.

Femeile, ambele în vârstă de 60 de ani, au aterizat pe aeroportul Bourget, și se aflau în mașina Bentley, pe autostradă, în momentul în care o mașină le-a tăiat calea și le-a forțat să oprească într-un spațiu de servicii. Hoții le-au dat jos din mașină, după care au furat absolut tot ce era în portbagaj. Victimele au fost dat spray lacrimogen pe cele două bătrâne și pe șofer, potrivit site-ului diacaf.com.

Infractorii au furat bijuterii și alte bunuri în valoare de 5 milioane de euro. Deși jaful a avut loc luni seara, până acum doar șoferul a depus plângere la poliție. Întâmplarea a avut loc luni seara. Nu este singurul eveniment de acest gen care se întâmplă în această zonă.

În 2014, un prinț saudit a fost jefuit în aceeași zonă. Coloana sa de mașini se îndrepta spre Paris, venind tot de la aeroportul Bourget, când a fost atacată de mai mulți hoți înarmați, iar în februarie 2010, fiica primarului Kievului a fost jefuită în mod similar, atacatorii luându-i bijuterii evaluate la 4,5 milioane de euro.

Tag-uri:
bentley, femei jefuite pe autostrada, batrane jefuite, jaf pe autostrada, jaf cinci milioane de euro

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două bătrâne ce se aflau într-un Bentley au fost jefuite pe autostradă. Hoții au furat bunuri în valoare de 5 milioane de euro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bentley-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bentley-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daria Andrieş | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> FOTO: ARHIVĂ Două bătrâne din Qatar au fost...

Preluat de la EVZ