loading…

Incidente grave înaintea partidei dintre Napoli și Dinamo Kiev, care se va disputa în Italia, după ce doi suporteri ai echipei oaspete au fost înjunghiați, noaptea trecută, pe străzile orașului, notează Gazzetta dello Sport.

Fanii italieni țin capul de afiș al acestei runde a cincea din faza grupelor UEFA Champions League. Și nu în sens pozitiv. După ce seara trecută, fanii lui Juventus au fost implicați în altercații cu suporterii de la Sevilla, acum fanii lui Napoli au creat un adevărat haos pe străzile orașului înaintea meciului cu Dinamo Kiev, scrie Mediafax.

Potrivit Gazzetta dello Sport, două incidente reprobabile s-au petrecut chiar în centrul orașului Napoli. Primul dintre ele s-a petrecut la doar 100 de metri de sediul Poliției: un fan al celor de la Dinamo Kiev, în vârstă de 50 de ani, a fost înconjurat de un grup de susținători ai lui Napoli care după ce l-au insultat, l-au înjunghiat de trei ori. Al doilea incident s-a petrecut aproape de Universitatea din Napoli și a urmat același tipar.

Potrivit jurnaliștilor italieni, care citează surse medicale, cei doi fani ucraineni sunt în afara oricărui pericol.

Napoli – Dinamo Kiev, meci din cadrul Grupei B, se va disputa în această seară cu începere de la ora 21:45 și va fi condusă de o brigadă din România, cu Ovidiu Hațegan la centru. Înaintea confruntării, italienii se află pe locul secund în grupă, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo Kiev ocupă ultimul loc, cu doar un punct.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-fani-ai-echipei-dinamo-kiev-au-fost-injunghiati-in-centrul-orasului-napoli-32294.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-fani-ai-echipei-dinamo-kiev-au-fost-injunghiati-in-centrul-orasului-napoli-32294-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv